De Eindtoets groep 8 met zelfvertrouwen maken

Training voor de Eindtoets die groep 8 basisschool maakt

Eindtoets training voor groep 8

Vanaf 20 april 2021 vindt de jaarlijkse eindtoets voor groep 8 plaats. Dit is de toets die naast het schooladvies de plaatsing op de middelbare school bepaalt. De scholen hebben de keuze uit 6 eindtoetsen, waarvan voor velen de Centrale Eindtoets (CITO) de meest bekende is. Voor kinderen die met meer zelfvertrouwen deze eindtoets willen maken geeft Buro Bikkel eindtoets-training, zowel in groepsverband als individueel.

 

 

Goede voorbereiding eindtoets

Het kan om verschillende redenen prettig zijn voor je kind om zich goed voor te bereiden op de eindtoets. De vraagstelling van de eindtoets is anders dan die van de reguliere methodetoetsen, waardoor extra oefening nuttig kan zijn. Ook als je kind erg gespannen is, kan extra oefening helpen om de spanning af te laten nemen. Buro Bikkel helpt hierbij met een 3-daagse eindtoets-training (1,5 uur per dag) of met individuele training. 

 

De training richt zich op de onderdelen spelling, begrijpend lezen, rekenen en studievaardigheden. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het inzetten van passende strategieën en omgaan met tijdsdruk. 

 

Praktische informatie over eindtoets training


Groepstraining:

De eindtoets groepstraining bestaat uit drie bijeenkomsten van 1,5 uur. Kosten voor de groepstraining zijn €195,-.

Trainingsdata:

dinsdag 30 maart 2021 van 18:30 uur - 20:00 uur.

dinsdag 6 april 2021 van 18:30 - 20:00 uur

dinsdag 13 april 2021 van 18:30 uur - 20:00 uur

 

Individuele training 

De individuele eindtoets training bestaat uit drie sessies van 1 uur. Het inplannen van een individuele eindtoets training vindt plaats in overleg. De kosten voor de individuele training zijn €295,-.

  

Voor meer informatie of advies vult u het contactformulier onderaan de pagina in.

Zou u bij het invullen van het contactformulier willen vermelden welke eindtoets uw zoon of dochter gaat maken?

 

Intelligentieonderzoek

Het kan uiteraard ook zijn dat u als ouder wilt weten wat u van uw kind kunt verwachten, bijvoorbeeld als hulpmiddel bij de schoolkeuze.

Ouders die het intelligentieniveau van hun kind willen weten, kunnen kiezen voor een intelligentieonderzoek. Bijvoorbeeld voor toelatingen.

Kosten voor een intelligentieonderzoek: €675,-. Dit is inclusief intake, onderzoek en afname en verslag.  

 

Contactformulier Eindtoets-training voor leerlingen uit groep 8.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.