De Eindtoets groep 8 met zelfvertrouwen maken

Training voor de Eindtoets die groep 8 basisschool maakt

Eindtoets training voor groep 8

Tussen 15 april en 15 mei 2018 vindt de jaarlijkse eindtoets voor groep 8 plaats. De toets die naast het schooladvies de plaatsing op de middelbare school bepaalt. De scholen hebben de keuze uit 6 eindtoetsen, waarvan voor velen de Centrale Eindtoets (CITO) de meest bekende is. Voor kinderen die met meer zelfvertrouwen deze Eindtoets willen maken, geeft Buro Bikkel Eindtoets-training in groepsverband en individueel.

 

Goede voorbereiding

Het kan om verschillende redenen prettig zijn voor je kind om zich goed voor te bereiden op de Eindtoets. De vraagstelling van de Eindtoets is anders dan die van de reguliere methodetoetsen, waardoor extra oefening nuttig kan zijn. Ook als je kind erg gespannen is, kan extra oefening helpen om de spanning af te laten nemen. Buro Bikkel helpt hierbij met een 3-daagse Eindtoets-training (1,5 uur per dag) of met individuele training. 

 

De training richt zich op de onderdelen spelling, begrijpend lezen, rekenen en studievaardigheden. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het inzetten van passende strategieën en omgaan met tijdsdruk. De kinderen werken in kleine groepjes van maximaal 6 leerlingen.

 

Praktische informatie over Eindtoets training


De komende Eindtoets groepstraining vindt in maart plaats op de woensdagmiddag.

-  7 maart van 13:00 tot 14:30 uur

- 14 maart van 13:00 tot 14:30 uur

- 21 maart van 13:00 tot 14:30 uur

Kosten voor de groepstraining zijn €195,-.

 

Het inplannen van een individuele Eindtoets-training vindt plaats in overleg. 

 

Voor meer informatie of advies vul het contactformulier onderaan de pagina in. Wilt u liever telefonisch contact, bel dan Mireille via 06-12539013.

Zou u bij het invullen van het contactformulier willen vermelden welke Eindtoets uw zoon of dochter gaat maken?

 

Intelligentiescan

Het kan uiteraard ook zijn dat u als ouder wilt weten wat u van uw kind kunt verwachten, bijvoorbeeld als hulpmiddel bij de schoolkeuze.

Ouders die alleen het intelligentieniveau van hun kind willen weten, zonder onderliggende vraag of behoefte aan advies kunnen kiezen voor een intelligentiescan. Bijvoorbeeld voor toelatingen.

 

Kosten voor een intelligentiescan: € 345. Dit is inclusief intake, onderzoek en afname en verslag via mail en/of post.  

 

Contactformulier Eindtoets-training voor leerlingen uit groep 8.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.