Bikkeltraining Bikkels in de dop

Weerbaarheidstraining 'Bikkels in de dop' (8-12 jaar)

Meer zelfvertrouwen voelen? Beter over jezelf denken of relaxter zijn in nieuwe situaties? Wie wil dat nou niet voor z'n kind? Speciaal voor de groep kinderen van 8 tot 12 jaar bieden wij de weerbaarheidstraining 'Bikkels in de dop' aan.

Tijdens de training leren de kinderen hoe je zelf een nieuwe start kunt maken en anders naar dingen kan kijken. Door anders te kijken, ga je het ook op een andere manier beleven en daardoor ben je in staat om met opgeheven hoofd nieuwe uitdagingen aan te kunnen. Stevig in het leven te leren staan, zorgt ervoor dat kinderen alle ruimte gaan voelen om zich optimaal te ontwikkelen en beter in hun vel te zitten.

 

Thuis ga je ermee verder

De kinderen werken met het begeleidend werkboek 'Bikkels in de Dop' vol met belangrijke informatie en handige tips. Na iedere bijeenkomst wordt er een thuisopdracht meegegeven.

 

Door deze thuisopdrachten leren de kinderen de nieuwe vaardigheden ook in een andere situatie en omgeving toe te passen.

 

Ouders ontvangen wekelijks een ouderbrief zodat zij precies weten wat er behandeld is en thuis nieuw geleerde vaardigheden en gedrag kunnen stimuleren.

 

In de agenda

Wat: Groepstraining weerbaarheid
Voor wie: Voor basisschoolkinderen van groep 5 t/m 8

Locatie:

Willemsparkweg 114-II, Amsterdam Oud-Zuid

Frequentie:

6 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Trainingsdata:

We starten regelmatig met nieuwe trainingen. Informeer via onderstaan contactformulier naar de startdata.

Kosten:

€349,- exclusief boek ' Bikkels in de Dop'

Aanmelden:

 

Via onderstaand contactformulier 

of bel met Mireille 06-12539013


Contactformulier Bikkeltraining 'Bikkels in de Dop'

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.