Wiskunde voorbereiding brugklas

Wiskunde, voor brugklassers vaak nog een heel nieuw vak. Ze kunnen zich er wel wat bij voorstellen, maar weten pas echt wat het vak inhoudt wanneer ze na de zomer in de brugklas gestart zijn. Om alvast een beetje te proeven, maar ook te oefenen bieden wij in de zomervakantie een groepstraining aan waarbij je alvast kennis maakt met Wiskunde. Zo kun je in het nieuwe schooljaar een fijne start maken met dit voor veel kinderen, uitdagende vak.

 

Binnen de groepstraining ‘beginnende Wiskunde’ komen onderwerpen als negatieve getallen, kwadraten en wortels, tabellen, grafieken, assenstelsels en ruimtelijke figuren aan bod. We maken kennis en oefenen in een actieve vorm met bovenstaande wiskundige thema’s.

 

Voor wie?

Alle aankomende brugklassers, ongeacht niveau.

 

Wanneer?

Maandag 13 juli t/m vrijdag 17 juli 2020 van 10:00 - 13:00 uur.

 

Tarief:

Groepstraining € 325,- inclusief werkmateriaal, drinken en snack. Voorkeur voor individuele wiskunde bijles, of liever een ander vak? Neem dan contact met ons op via huiswerk@burobikkel.com

 

Aanmelden?

Mail voor meer informatie of aanmelden naar huiswerk@burobikkel.com.

 

 

Wiskunde bijles in de zomervakantie

Voor leerlingen die al op de middelbare school zitten en moeite hebben met wiskunde geven wij in de maand juli wiskunde bijlessen. Ben je wel overgegaan maar sta je nog niet heel sterk voor wiskunde, of wil je een speciaal thema beter onder de knie krijgen?

In de zomervakantie geven wij bijlessen wiskunde om je kennis en vaardigheden te vergroten. Neem contact met ons op via huiswerk@burobikkel.com voor individuele bijles. We hanteren in juli een speciaal zomertarief; elk 4e bijlesuur gratis, vraag naar de voorwaarden.