Voorbereiding brugklas: wiskunde

Wiskunde is voor aankomende brugklassers vaak onbekend terrein. Meestal denken ze dat wiskunde alleen maar rekenen is. Of zijn ze er zelfs een beetje bang voor omdat ze rekenen lastig vinden. Het is trouwens niet zo dat ze dan automatisch wiskunde ook moeilijk gaan vinden.

Pas bij het openslaan van hun wiskundeboek in de brugklas, ontdekken kinderen dat wiskunde veel meer inhoudt. Algebra, meetkunde en informatieverwerking zijn hele werelden op zich. Wiskunde blijkt veel omvangrijker en uitdagender te zijn dan het rekenen op de basisschool. Regelmatig horen wij in onze praktijk dat leerlingen wiskunde heel veel leuker vinden dan het rekenen op de basisschool.

 

Voorproefje

Voor kinderen die alvast willen kennismaken met wiskunde bieden wij deze zomervakantie de groepstraining ‘Beginnende Wiskunde’ aan. Je kunt dan alvast proeven aan en oefenen met de wiskundewetten. Zo zorg je dat je het nieuwe schooljaar vol zelfvertrouwen begint en een goede start maakt met dit uitdagende maar ook leuke vak.

In deze groepstraining komt alles aan bod, zoals kwadraten en wortels, tabellen, grafieken, assenstelsels en ruimtelijke figuren. Je maakt kennis met algebra en meetkunde. We gaan in een actieve vorm oefenen met deze wiskundige thema’s. 

 

Voor wie?

Alle aankomende brugklassers, ongeacht niveau (VMBO-T, Havo, Vwo).

 

Wanneer?

De laatste week van de zomervakantie in Amsterdam en in Amstelveen vier ochtenden. De sessies duren 2,5 uur. 

 

 

Tarief:

Groepstraining € 325,- inclusief werkmateriaal, drinken en snack.
Heb je voorkeur voor individuele wiskunde bijles, of liever een voorbereidende start maken met een ander vak? Neem dan per e-mail contact met ons op.

 

Aanmelden?

Mail voor meer informatie of om aan te melden naar  

Amsterdam: hw-amsterdam@burobikkel.com

Amstelveen: hw-amstelveen@burobikkel.com

 

 

 

Wiskunde bijles in de zomervakantie

 

Zit je al op de middelbare school en heb je moeite met wiskunde? Volg dan wiskunde bijlessen bij ons in de maand juli voor een speciaal tarief. Ben je wel overgegaan maar sta je niet heel sterk voor wiskunde? Of wil je een speciaal thema beter onder de knie krijgen? 

In de zomervakantie geven wij bijlessen om je kennis en vaardigheden te vergroten. 

 

Voor individuele bijles, neem contact met ons op via huiswerk@burobikkel.com 

In de zomervakantie hanteren we een speciaal zomertarief; elk 4e bijles gratis, vraag naar de voorwaarden.