Voorbereiding op de brugklas: wiskunde training

Wiskunde wordt door leerlingen vaak gezien als een vervelend en soms moeilijk vak. De beleving van het vak rekenen op de basisschool speelt hierbij vaak een grote rol. Maar wist je dat wanneer leerlingen rekenen op de basisschool lastig hebben gevonden het niet automatisch betekent dat wiskunde hen ook niet ligt? Een kennismaking met het vak en daardoor alvast ervaren dat het leuk kan zijn, kan hierbij het verschil maken. Want hoe we een vak beleven en wat onze gedachten erover zijn heeft direct invloed op de resultaten. Direct van start in de brugklas met mooie cijfers voor Wiskunde, hoe fijn zou dat zijn?

 

Voorproefje

Voor leerlingen die alvast willen kennismaken met wiskunde bieden wij deze zomervakantie de groepstraining ‘Beginnende Wiskunde’ aan. Je kunt dan alvast proeven van en ook oefenen met de wiskundewetten. Zo zorg je dat je het nieuwe schooljaar vol zelfvertrouwen begint en een goede start maakt met dit uitdagende maar ook leuke vak.

 

In de groepstraining behandelen we een breed scala aan onderwerpen, waaronder kwadraten en wortels, tabellen, grafieken, assenstelsels en ruimtelijke figuren. Je maakt kennis met de basisprincipes van algebra en meetkunde. Maar het blijft niet bij theoretische uitleg alleen; we gaan actief aan de slag met deze wiskundige thema's.

 

Voor wie?

De groepstraining 'Beginnende Wiskunde' is geschikt voor alle aankomende brugklassers, ongeacht het niveau (VMBO-T, Havo, Vwo - technasium/gymnasium). Het is een kans om alvast vertrouwd te raken met de wiskundeconcepten die je in de brugklas zult tegenkomen. Daarnaast ontmoet je andere leergierige leerlingen die dezelfde interesse delen.

 

Wanneer is de wiskundetraining?

De laatste week van de zomervakantie:

maandag 28 augustus t/m donderdag 31 augustus 2023 van 10:00-12:30 uur.

 

Tarief:

Groepstraining € 325,- inclusief werkmateriaal.
Heb je voorkeur voor individuele wiskunde bijles, of liever een voorbereidende start maken met een ander vak? Stuur ons dan een e-mail.

 

Contact:

Mail voor meer informatie of om aan te melden naar huiswerk@burobikkel.com

 

 

 

Wiskunde bijles in de zomervakantie

Zit je al op de middelbare school en heb je moeite met wiskunde? Ben je wel overgegaan maar sta je niet heel sterk voor wiskunde? Of wil je een speciaal thema beter onder de knie krijgen? 

In de zomervakantie geven wij bijlessen om je wiskunde kennis en vaardigheden te vergroten. Wil jij volgend schooljaar weer fris starten zonder achterstand op wiskunde? Neem dan contact met ons op via huiswerk@burobikkel.com