BIKKELBOOST

CITO-training

BIKKELBOOST, een extra zetje

Heeft jouw kind nét dat ene zetje nodig met de tafels? Misschien is hij of zij al goed onderweg met de redactiesommen, maar blijft een bepaalde vraagstelling tóch steeds lastig? Wellicht zijn die lastige spellingsregels over het hoe en wanneer gebruiken van een -d, -t of -dt wat naar de achtergrond verdwenen? Of heeft jouw kind binnenkort een spreekbeurt en is het fijn nog even tips te krijgen waardoor hij of zij met zelfvertrouwen de spreekbeurt kan doen?

Wij organiseren regelmatig BIKKELBOOST-sessies waarbij afwisselend zowel schoolse- als sociaal emotionele onderwerpen worden behandeld.

 

Praktische informatie

BIKKELBOOST is een eenmalige sessie of korte training waarin een bepaalde deelvaardigheid of thema centraal staat. Dit betekent dat kinderen de vaardigheid min of meer al moeten beheersen, maar nog wel een extra ‘boost’ kunnen gebruiken.

Bij veel deelvaardigheden is het onhaalbaar om dit in 1,5 uur volledig onder de knie te krijgen. Het uitgangspunt is dan ook om met de kinderen middels diverse werkvormen extra te laten oefenen. Deze werkvormen zijn uitgewerkt voor hun ouders en worden meegegeven om thuis verder te oefenen.

 

De BIKKELBOOST-sessies duren 1,5 uur en worden in kleine groepen gegeven. Zo kunnen de kinderen van elkaar leren, maar is er ook individuele aandacht voor de vragen van het kind. Tijdens de sessies werken de kinderen zowel groepsgewijs als individueel en ligt de focus vooral op datgene wat nog lastig is.

 

Voor wie: Kinderen uit groep 5, 6 en 7 van de basisschool.

Wanneer:  Neem contact met ons op voor de data 

Materialen: Oefenmateriaal wordt verzorgd tijdens de sessie en mag worden meegenomen naar huis.

 

Nog vragen of onduidelijkheden? Mail gerust naar info@burobikkel.com. Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier.  

Liever op individuele BIKKELBOOST? We gaan hier graag over in gesprek.

 


 

Inschrijfformulier BIKKELBOOST.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.