Bikkeltraining voor vergroten weerbaarheid

Weerbaarheidstraining Bikkeltraining leren voor jezelf opkomen

Weerbaarheidstraining kind

Wil je graag leren om 'nee' te zeggen? Wil je je graag fijn voelen in een groep? Of zeker voelen over de toets die je moet maken? Dan is één van onze Bikkeltrainingen misschien wat voor jou!

 

Veel kinderen en jongeren hebben wel eens te maken met onzekerheid of faalangst op het gebied van sociale contacten, emotionele ontwikkeling of schoolse activiteiten. De Bikkeltrainingen van Buro Bikkel zijn er voor verschillende leeftijden en hebben één ding gemeen: ze helpen kinderen en jongeren in het zelfstandig worden. En ze geven hen concrete handvatten om sterker en zelfverzekerder in deze wereld te staan. 

 

Weerbaarheid helpt je verder

Wij geloven dat het belangrijk is om kinderen vaardigheden te leren waardoor ze uitdagingen nu en in de toekomst goed aankunnen.

 

Ook kinderen en jongeren die op het eerste gezicht geen last hebben van grote onzekerheden of faalangst, kunnen veel baat hebben bij de Bikkeltraining. Er wordt gewerkt aan het ontwikkelen van mentale veerkracht, zelfvertrouwen en sociale omgang. Daarnaast zijn de Bikkeltrainingen gewoon ontzettend leuk om te doen! Plezier en samenwerking met anderen staan altijd centraal.

 


Leren van elkaar

De weerbaarheidstrainingen vinden plaats in kleine groepjes, zodat er altijd genoeg aandacht is voor uw kind en uw kind tegelijkertijd ook kan leren van anderen. Een training duurt 1,5 uur en vindt zes keer plaats. Na elke bijeenkomst krijgen de kinderen een opdracht mee zodat er ook thuis kan worden geoefend.

 

De gecertificeerde Bikkeltrainingen zijn ontwikkeld door ervaren GZ-psychologen, orthopedagogen en onderwijskundigen. De methodieken zijn bewezen succesvol. 

 

Een lief gebaar

Wij begrijpen goed dat niet iedereen beschikt over de mogelijkheden om de kosten voor deze training te dekken. Hoewel in veel gevallen de training wordt vergoed, bieden wij bij elke training een plaats aan met 75% korting voor ouders/verzorgers die de kosten niet kunnen dragen, maar waarvan de kinderen baat hebben bij een Bikkeltraining.

Informeer hier gerust naar!    


Kies de Bikkeltraining: