Stage voor 2e-jaars pedagoog i.o.

Werkplek voor huiswerkbegeleiding Buro Bikkel

Buro Bikkel heeft voor twee HBO-pedagogiek studenten een stageplek in de huiswerkbegeleiding. Een stage bij Buro Bikkel is een mooie manier om leerlingen in de leeftijd van 12 - 17 jaar te helpen en je kennis op te frissen. Samen met een jong team help je kinderen hun middelbare schooltijd door. Als stagiair bij Buro Bikkel krijg je de kans om onder professionele begeleiding ervaring op te doen in het begeleiden van leerlingen uit het voortgezet onderwijs. We hebben een kort lijntje met de orthopedagogische praktijk en bieden indien nodig ook sociaal-emotionele hulp. We zijn voor zowel onze vestiging in Amsterdam Oud Zuid als voor Amstelveen Stadshart op zoek naar een stagiair. De stage zal plaatsvinden op woensdag- en donderdagmiddag van circa 14:00 tot 19:00 uur.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een 2e-jaars HBO-Pedagogiek student die proactief is, makkelijk contact legt met de doelgroep, sterk in zijn of haar schoenen staat en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en niet bang is om iets te zeggen.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Als stagiaire bij Buro Bikkel krijg je de kans om onder professionele begeleiding ervaring op te doen in het begeleiden van jongeren in hun cognitieve ontwikkeling. De dagelijkse taken zijn afwisselend: je maakt planningen met de leerlingen, helpt bij opdrachten, overhoort de leerstof en ondersteunt bij het aanleren en inzetten van de verschillende leerstrategieën. Overkoepelende taken zijn bijvoorbeeld het ondersteunen van de manager in het opstellen van leerplannen, het monitoren van de voortgang en het contact met ouders hierover. De leerlingen krijgen veel persoonlijke aandacht bij Buro Bikkel. De voortgang van elke leerling wordt zo goed bijgehouden en ouders zijn altijd op de hoogte.

 

Wat bieden wij:

  • Een informele, open en leerzame stageplek op een fijne locatie Amsterdam Oud-Zuid en Stadshart Amstelveen.
  • Een stageplek binnen een jonge professionele praktijk 
  • Een passende stagevergoeding
  • Indien wenselijk bekijken we bij afloop van de stage de mogelijkheden om bij ons te komen werken naast je studie.

Solliciteren?

Ben jij de stagiaire die wij zoeken? Mail bij interesse je CV en motivatie (waarom jij de stagiair bent die we zoeken) naar huiswerk@burobikkel.com. Bij vragen kun je even bellen naar 06 21 24 08 04. We kijken uit naar je sollicitatie!