Over Buro Bikkel

Mireille Roelofs en Britt Menges de orthopedagogen van Buro Bikkel

De praktijk voor kinderen in Amsterdam en Amstelveen

Buro Bikkel is een advies- en begeleidingspraktijk in Amsterdam en Amstelveen voor kinderen van alle leeftijden met leeruitdagingen of sociaal-emotionele problemen.

 

Mireille Roelofs en Britt Menges, allebei orthopedagoog, leiden met veel enthousiasme, deskundigheid en ondernemerschap de praktijk gevestigd in Amsterdam Oud-Zuid. Buro Bikkel werkt volgens de speciale Bikkelmethoden en biedt naast individuele begeleiding van kinderen maandelijks groepstrainingen gericht op het versterken van weerbaarheid. Daarnaast wordt er huiswerkbegeleiding en bijles gegeven aan scholieren uit het voortgezet onderwijs.

 

Ouders kunnen met uiteenlopende vraagstukken bij Buro Bikkel terecht. Van problemen in de dagelijkse opvoeding, intelligentie- en sociaal-emotioneel onderzoek tot remedial teaching voor bijvoorbeeld rekenen, lezen en spelling. Ook individuele coaching is mogelijk waarbij we ouders en kinderen gericht handvatten geven voor het leven van alledag.

 

Buro Bikkel is er voor kinderen van alle leeftijden en wil hen vanuit een positieve aanpak laten groeien vol trots en zelfvertrouwen.

Elk probleem, hoe groot of klein het is of lijkt, zien wij als een kans op verandering en groei. Dat verdienen ze, onze Bikkels!

 

  

Het Bikkel Team

Britt Menges            co-founder en orthopedagoog

Mireille Roelofs       co-founder en orthopedagoogEva Papadakis, orthopedagoog

Noa Bakker, orthopedagoogLeah Rutteman, orthopedagoog

Julia Homan, orthopedagoog


Elke Berens, Manager Huiswerkbegeleiding

Celine Gutjahr, Locatiemanager Huiswerkbegeleiding Amstelveen