Bikkel en Boekwijzer

Buro Bikkel heeft de krachten gebundeld met kinderboekenexpert Eline Rottier van boekwijzer.com.  Samen organiseren we 'Bikkel en Boekwijzer' waarin we een thema behandelen, zoals bijvoorbeeld Kinderangst. De bijeenkomsten vinden op diverse locaties plaats.

Stuur een mail naar info@burobikkel.com voor de data.

Omgaan met kinderangst

In deze themabijeenkomst van ‘Bikkel en Boekwijzer’ gaan we het hebben over een onderwerp waar ouders allemaal weleens mee te maken hebben: kinderangst. 

 

Waarom zijn kinderen bang voor een monster onder hun bed? Hoe ga je om met een kind met faalangst? En welk kinderboek kun je het beste (voor)lezen om die onderwerpen op een leuke manier bespreekbaar te maken?

 

Mireille Roelofs en Britt Menges van Buro Bikkel hebben de krachten gebundeld met kinderboekenexpert Eline Rottier van boekwijzer.com Waar Mireille en Britt inzicht geven in veelvoorkomende grote en kleine angsten bij kinderen en daarvoor praktische tips aandragen, legt Eline uit hoe lezen kan helpen om met je kind over angst te praten en begeleidt zij je bij het vinden van het juiste kinderboek.

 

Na afloop van de bijeenkomst is een selectie van de kinderboeken verkrijgbaar zodat u thuis direct aan de slag kunt.

 

Voor wie: Alle (groot)ouders en verzorgers van kinderen in de peuter- en basisschoolleeftijd zijn van harte uitgenodigd!

 

Gratis inschrijving via info@burobikkel.com

 

 

 

 

Bikkel en Boekwijzer op locatie


Voor scholen, kinderdagverblijven, BSO's en andere organisaties bieden wij Bikkel en Boekwijzer op maat. Wij verzorgen dan een thema-ochtend of avond waarin we een specifiek thema behandelen. Het thema wordt in overleg bepaald.

De kosten van de themabijeenkomst(en) is op aanvraag en afhankelijk van de exacte wensen en aantal bijeenkomsten. Neem contact met ons op, zodat we de details kunnen bespreken.

mail: info@burobikkel.com