Cito-training voor meer zelfvertrouwen

CITO-training voor beter schoolresultaat cito test

Cito-training voor groep 6, 7 en 8

In januari/februari en mei/juni vinden de Cito-toetsen weer plaats. Hiermee worden de vorderingen van de leerling tijdens de basisschool systematisch in kaart gebracht. Vanaf groep 6 tellen de uitslagen al mee voor het middelbare schooladvies. 

Voor kinderen die met meer zelfvertrouwen de Cito-toetsen willen maken, geeft Buro Bikkel Cito-training in groepsverband en individueel.

 

Goede voorbereiding op de Cito-toets

Het kan om verschillende redenen prettig zijn voor je kind om zich goed voor te bereiden op de Cito-toetsen. De vraagstelling van de Cito-toetsen is anders dan die van de reguliere methodetoetsen, waardoor extra oefening nuttig kan zijn. Ook als je kind erg gespannen is, kan extra oefening helpen om de spanning af te laten nemen. Buro Bikkel helpt hierbij met een 3-daagse Cito-training of met individuele training. 

 

De training richt zich op de Cito-onderdelen spelling, begrijpend lezen en rekenen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het inzetten van passende strategieën en omgaan met tijdsdruk. De kinderen werken in kleine groepjes met andere kinderen uit groep 6/7 of 7/8. 

 

Meer informatie over Cito-training?


De 3-daagse Cito-groepstraining voor groep 6 en 7 vindt plaats in de voorjaarsvakantie op:

dinsdag 30 april, woensdag 1 mei en donderdag 2 mei van 12:30 - 14:00 uur. 

Kosten voor de groepstraining: € 195,-

 

Voor het inplannen van de individuele Cito-training kunt u contact met ons opnemen. 

Kosten voor de individuele Cito-training, 3x 1 uur: € 249,-

 

Voor meer informatie of vrijblijvend advies kunt u het contactformulier onderaan de pagina invullen.

 

Intelligentieonderzoek

Het kan uiteraard ook zijn dat u als ouder wilt weten wat u van uw kind kunt verwachten, bijvoorbeeld als hulpmiddel bij de schoolkeuze.

Ouders die het intelligentieniveau van hun kind willen weten, kunnen kiezen voor een intelligentieonderzoek in Amsterdam. Bijvoorbeeld voor toelatingen vervolgonderwijs.

 

Kosten voor een intelligentieonderzoek: € 595,-. Dit is inclusief intake, onderzoek en afname, uitgebreid verslag en handelingsgericht adviesgesprek. Klik hier voor meer info.

 

Inschrijfformulier Cito-training voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.