Cito-training voor meer zelfvertrouwen

CITO-training voor beter schoolresultaat cito test

Cito-training voor groep 6, 7 en 8

Elk jaar in januari/februari en mei/juni vinden de Cito-toetsen weer plaats. Hiermee worden de vorderingen van de leerling tijdens de basisschool systematisch in kaart gebracht. Vanaf groep 6 tellen de uitslagen al mee voor het middelbare schooladvies. 

Voor kinderen die met meer zelfvertrouwen de Cito-toetsen willen maken, geeft Buro Bikkel Cito-training in groepsverband en individueel.

 

Goede voorbereiding op de Cito-toets

Het kan om verschillende redenen prettig zijn voor je kind om zich goed voor te bereiden op de Cito-toetsen. De vraagstelling van de Cito-toetsen is anders dan die van de reguliere methodetoetsen, waardoor extra oefening nuttig kan zijn. Ook als je kind erg gespannen is, kan extra oefening helpen om de spanning af te laten nemen. Buro Bikkel helpt hierbij met een Cito-training. De individuele Cito-training bestaat uit 2 sessies van elk 1,5 uur.

 

De training richt zich op de Cito-onderdelen spelling, begrijpend lezen en rekenen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het inzetten van passende strategieën en omgaan met tijdsdruk.

 

Meer informatie over Cito-training?


Wij begrijpen dat veel scholen een wisselend rooster hebben en plannen daarom in overleg met ouders de data van de individuele Cito-trainingen. Voor meer informatie of voor het inplannen van de individuele Cito-training kunt u het contactformulier onderaan de pagina invullen. Wij nemen binnen één werkdag contact op.

Het tarief voor de individuele Cito-training is € 249,-

 

Samen met een vriendje of vriendinnetje training?

Voor kinderen die samen willen komen met een vriendje of vriendinnetje en in dezelfde groep zitten, hanteren wij het tarief van de

groepstraining: €195,-

  

Intelligentieonderzoek

Het kan uiteraard ook zijn dat u als ouder wilt weten wat u van uw kind kunt verwachten, bijvoorbeeld als hulpmiddel bij de schoolkeuze.

Ouders die het intelligentieniveau van hun kind willen weten, kunnen kiezen voor een intelligentieonderzoek in Amsterdam. Bijvoorbeeld voor toelatingen vervolgonderwijs.

 

Kosten voor een intelligentieonderzoek: € 649,-. Dit is inclusief intake, onderzoek en afname, uitgebreid verslag en handelingsgericht adviesgesprek. Klik hier voor meer info.

 

Inschrijfformulier Cito-training voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.