Remedial Teaching voor spelling, methode STAAL

STAAL mannetjes uit spellingsmethode STAAL bij Buro Bikkel

Spellingsvaardigheden versterken

Buro Bikkel biedt Remedial Teaching voor kinderen die moeite hebben met één of meerdere schoolvakken zoals spelling, technisch lezen, begrijpend lezen en rekenen. Voor de kinderen die op school met de spellingsmethode STAAL werken, is het belangrijk dat de Remedial Teaching hier zo goed mogelijk op aansluit. Alleen op deze manier kunnen kinderen effectief geholpen worden in het versterken van hun spellingsvaardigheden. Buro Bikkel werkt al vanaf de introductie van STAAL met deze fijne spellingsmethode die gebaseerd is op de methode van drs. José Schraven.

 

De methode vereist een specifieke aanpak en uitleg die anders is dan de meeste ouders gewend zijn vanuit het onderwijs dat zij zelf hebben gevolgd. Voor ouders is het dus lastig om hun kind te helpen met het versterken van hun spellingsvaardigheden. Door het gebruik van de originele STAAL-materialen en een eenduidige instructie zorgt Buro Bikkel voor het beter onder de knie krijgen van de vaak in eerste instantie lastige methode. 


Bikkelboost STAAL de zomereditie

Speciaal voor de kinderen op school die al werken, of gaan werken met de spellingsmethode STAAL biedt Buro Bikkel in de zomervakantie een Bikkelboost aan. Een week waarin de kinderen vier ochtenden samen met leeftijdsgenoten die methode beter onder de knie krijgen. Samen op een leuke manier bezig met spelling en de middag nog lekker vrij voor andere leuke activiteiten!

 

Voor wie?

Alle leerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8 die op school met de spellingsmethode STAAL werken of komend schooljaar overgaan op

deze methode.

 

Wanneer?

BIKKELBoost 1: Maandag 23 t/m donderdag 26 juli.  

BIKKELBoost 2: Maandag 27 t/m donderdag 30 augustus.

Alle dagen van 10:00 tot 12:00 uur.

 

Aanmelden kan via info@burobikkel.com

 

Kosten: €349