Partners van Buro Bikkel

Spectrum Brabant

Spectrum Brabant heeft de Bikkeltrainingen ontwikkeld. Zij bieden onder andere psychologisch onderzoek, behandeling en begeleiding aan kinderen en volwassenen. Bij Spectrum Brabant staat een persoonlijke en accurate benadering centraal. De Bikkeltrainingen zijn ontwikkeld vanuit de droom een wereld te creëren met sociale en weerbare mensen. Met de deze trainingen kunnen kinderen in de klas, in een training of spelenderwijs leren om steviger en sterker in het leven te staan.


Kindercentrum WereldKids

Kindercentrum WereldKids is een groeiende organisatie, die al meer dan 10 jaar met enthousiasme klaarstaat voor kinderen en hun ouders. Wij zijn een betrokken organisatie in de kinderopvang, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en die doet wat zij zegt. Wij streven ernaar om onze vestigingen, producten en alle medewerkers op een hoog niveau te houden. Wij doen dit door altijd in contact te blijven met de klant en met elkaar, de medewerkers. Alleen zo kunnen wij continuïteit in de kwaliteit garanderen.

U vindt onze Kinderdagverblijven en BSO's alleen op unieke locaties in Amsterdam en Haarlem. Uniek omdat wij de kinderen op deze vestigingen kunnen inspireren, prikkelen en uitdagen.

 Boekwijzer.com

Kinderboekenexpert Eline Rottier van boekwijzer.com heeft van haar liefde voor kinderboeken haar vak gemaakt. Op haar site verschijnen dagelijks interviews met kinderboekenschrijvers, blogs en kinderboekentips voor alle leeftijden. 

 

Ze gelooft dat er voor elk kind een boek is. Kinderen die niet van lezen houden zullen gaan denken: dat viel best mee en kinderen die erg van lezen houden worden uitgedaagd. Daarnaast gelooft ze dat boeken kunnen helpen op school en bij problemen. Voor tips op maat kun je haar altijd mailen (boekwijzer@gmail.com). 

 

Bikkel en Boekwijzer

Samen met Buro Bikkel verzorgt boekwijzer.com thema-lezingen over pedagogisch interessante onderwerpen. Buro Bikkel legt onderwerpen uit vanuit pedagogisch perspectief en boekwijzer.com vertelt over kinderboeken die dat onderwerp belichten. Wil je meer weten over deze lezingen? Kijk dan snel hier!

 Artchild Foundation

De ARTCHILD Foundation biedt kinderen de mogelijkheid om vanuit hun hart creatief te zijn. Dit doet Artchild middels het geven van schilderworkshops volgens de Methode Margareth Meulmeester.

 

Door de opbouw van de Methode en de aangereikte technieken komen kinderen in een sfeer, waarin het denken overgaat in gevoel. Tijdens dit creatieve proces kunnen zij volledig zichzelf zijn en maken iedereen keuze zelfstandig. Dit sterkt hun authenticiteit en zelfvertrouwen.

 

Meer weten over de workshop of deelnemen samen met je kind, kijk dan op www.artchild.nl of stuur een mail aan info@artchild.nl